Zahtevi za zaštiru prava u postupcima započetim po starom Zakonu o javnim nabavkama

Bez autora
May 17 2013

Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, objavila je u načelu da će zahteve za zaštitu prava podnete u postupcima javnih nabavki koji su započeti po starom Zakonu o javnim nabavkama, rešavati po zakonu po kome su postupci započeti.Praktičari iz oblasti javnih nabavki su očekivali ovakav stav, pošto je ovo bilo jedino moguće rešenje. Nemoguće je postupak javne nabavke sprovoditi po jednom Zakonu o javnim nabavkama, a rešavati po podnetom zahtevu za zaštitu prava po drugom Zakonu o javnim nabavkama.

Zahtevi za zaštiru prava u postupcima započetim po starom Zakonu o javnim nabavkamaRepublička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, objavila je u načelu da će zahteve za zaštitu prava podnete u  postupcima javnih nabavki koji su započeti po starom Zakonu o javnim nabavkam, rešavati po zakonu po kome su postupci započeti.

Praktičari iz oblasti javnih nabavki su očekivali ovakav stav, pošto je ovo bilo jedino moguće rešenje. Nemoguće je postupak javne nabavke sprovoditi po jednom Zakonu o javnim nabavkama, a rešavati po podnetom zahtevu za zaštitu prava po drugom Zakonu o javnim nabavkama.

Detaljnije podatke možete pronaći na sajtu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik